søndag 24. august 2008

Uke 10, dag 7 - svinger litt

Søndag, og godt å sove utover morgenen. Sovetabletten hjalp nok litt til det, også.

Morgenvekt: 97,2 kg. Altså 200 gram opp fra igår morges. Ingen katastrofe, det. Kanskje litt mer mageinnhold rett og slett?

Lurer på om jeg skal sykle før frokost i dag? Føler meg ganske mett. Det kunne sikkert være greit for å få guffet opp forbrenningen?

Mosjon
Syklet 9 km. Helt ok.

FROKOST
Omelett av ett egg, fløte og kjøttgryterester. Salatrester og valnøtter. En klatt majones. Kosttilskudd, vann, kaffe med fløte.

Gumlet littegrann valnøtter og et par osteskiver utover dagen. Vann. Glemte lunsjkostilskuddet, får prøve å ta det i kveld.

MIDDAG
Rester av gårsdagens middag. Varmet kjøttgryte og brokkoli i mikroen, med Jarlsbergost over - nam! Pluss masse salat. Kosttilskudd, vann.

KAFFE/DESSERT
En kopp kaffe med fløte. Skeiet ut med 3 (!) flak Lindts tynne.

Vann, vann …

Underlig, men de siste par dagene har jeg faktisk hatt vesentlig mindre vondt i knær og ankler. Kan det være vektnedgangen som begynner å hjelpe? Og/eller den store mengden kosttilskudd som bl.a. Lyprinol og Medox, som skal virke betennelsesdempende? Eller er det kombinasjonen? Det er godt å få slippe å ha så mye vondt. Og neste sommer skal jeg gå tur i fjellet!

Kosttilskudd, vann, urtete. Og en skje Cocosa.

Rosalilla stix ved sengetid.

Ingen kommentarer: