lørdag 6. februar 2010
Uke 86, dag 6: Ferdige kyllinglår og bringebærkrem
FROKOST
To egg fra hotellets utvalg og medbrakt eggepannekake. Et par skiver agurk. Vann, kosttilskudd og svart kaffe.
LUNSJ
To stykker eggepannekake. Vann.
MELLOMMÅLTID
En Atkins Advantage-bar. Vann.
MIDDAG
Et kyllinglår, stekt 20 minutter i ovn. Brokkoli. Rømme og smør. Vann og kosttilskudd.
KAFFE
En stor porsjon krem med mandler, bringebær og litt ekte vanilje i. Kaffe med fløte.
KVELDS
Et kyllinglår fra middagen. Litt mauling av ost og mandler. Noen glass rødvin. Vann og te og kosttilskudd.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar