tirsdag 30. juni 2009

Uke 55, dag 2: Katastrofeveiing!

Etter ett år på ketolysekuren har jeg på en måte mistet grepet. Jeg glemmer å ta kosttilskudd, mangler ketolysetabletter og har ikke fått somlet meg til å bestille nye, drikker for lite vann, spiser for mye mat (og mandler!!!) og beveger meg for lite. Resultatet viste godt på vekten i morges:

Morgenvekt: 92,2 kg.

Og magen strutter. Huff, dette er katastrofe. jeg har ikke veid så mye på lenge … Jeg må ta tak i dette.

2 kommentarer:

Anonym sa...

*Trøsteklemmer*

Jeg vet akkurat hvordan det føles å miste grepet, og jeg vet at det er mulig å komme på sporet igjen.

For min del så var løsningen å se en helt annen vei. Jeg blåste i alt jeg hadde lest og lært om LCHF, OE, Skaldeman og diverse, og tenkte at jeg skulle ofte et par måneder på et forsøk. Løsningen fant jeg på Bergens VG-blogg.

Denne bloggen er full av interessante tanker, refleksjoner, utregninger, bilder og oppskrifter pluss pluss... for ikke å snakke om de praktiske store grytene. Løsningen for ham har vært å lage maten fra bunnen av, porsjonere og fryse ned. Så har han alltid hatt middagen klar. Det er jo ikke noe i veien for å spise slik mat morgen, middag og kveld. Han har lagt seg tålig lavt i karbo, men også i kcal. Du må lese selv og se. Du finner alt sammen herfra:

http://lifechange.vgb.no/2006/10/29/karbonadedeigsgryte-gjor-livet-lettere/

Jeg tenkte også på å melde meg inn i vektklubben, men det har ikke blitt til noe ennå.

Lykke til :-)

Klem fra Sissel O.

Fru Løvetann sa...

Kjære Sissel O.

Mange takk for trøsteklemming og forståelse! Det gjør godt, skal jeg si deg. Det er fort gjort å få selvforaktfølelse når en kommer i denne situasjonen, og da hjelper det at noen forstår.

Jeg har kikket så vidt innom lenken og skal lese mer på det i dag. Takk for tipset, det skal bli spennende å se mer!

Jeg er usikker på hva som er egentlig problemet mitt nå. Gnisten er liksom borte. Jeg lager egentlig samme type mat som ellers på kuren, tror jeg. Kanskje er hovedproblemet mitt at jeg spiser for mye og muligens får i meg for mye fett.