fredag 7. januar 2011

2011. Uke 1 fredag: Går riktig vei

Sov ikke helt topp i natt, hoster og er litt rusken i kroppen. Det går mye rart av virus rundt om. Så jeg har ikke noe særlig apetitt.

Morgenvekt: 97,1 kilo.
Det er fint, og dette må jeg være fornøyd med. Men det kan hende det rett og slett er mindre mageinnhold fordi jeg var kvalm i går og måtte streve for å få i meg mat …

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Har lest ganske mye på bloggen din nå idag, og ser at du gir uttrykk for at du må spise mindre og trene mer for å få bedre resultater på vekta. Men føler litt trang til å si en ting da - slik det ser ut utifra det du skriver, så spiser du alt for lite. Selv på lavkarbo når man er i ketose over tid vil kroppen gå i sparemodus dersom man spiser for lite. Da vil man også fort ha dager hvor man føler seg sliten, smådårlig osv. Det er rett og slett mangel på energi som medfører ett økt behov for "sprekker" og dager med karbohydratinntak langt over hva man ønsker seg. Jeg har selv spise LCHF mer eller mindre i 1 år og 4 måneder, og når jeg slurver og spiser for lite ( typ 1200-1600 kcal i LCHF mat) så går det bare noen dager før jeg står i fare for å ramle utpå kostholdsmessig. Men både vektnedgangen, energinivå og ikke minst velvære er fantastisk nå jeg spiser rundt 2500-3500 kcal om dagen. Jeg er en kvinne på 40 år, 160 høy og har lavt stoffskifte i utgangspunktet. Likevel virker det slik på meg. Altså - mer mat gir større vektnedgang enn lite mat. Uavhengig av trening. Lykke til!!

Fru Løvetann sa...

Hei

Tusen takk for interessant og overraskende innspill! Jeg har jo sett at andre har samme erfaring som deg, men aldri tenkt at jeg selv kanskje kunne spise for lite kalorier. Kanskje er det riktig, kanskje ser det bare sånn ut på det jeg skriver på bloggen. Dette må jeg tenke over og se nøye på og vurdere når jeg tar tak i ting igjen. Akkurat nå er jeg i en kaosperiode, men jeg tar innspillet ditt med meg!
Igjen takk, og fortsatt lykke til med det gode livet på lavkarbo!

Hilsen fru Løvetann